Veilig feestvervoer | Glaasje op? Laat je rijden in stijl!

Veilig feestvervoer | Glaasje op? Laat je rijden in stijl!

Celebrate good times ! Maar dan wel zonder risico’s. Daarom is veilig feestvervoer een absolute must. En wil je ook nog eens in stijl op het feest arriveren? Dan zit je goed bij Private Drive. Onze privéchauffeurs brengen jou en je feestgezelschap veilig heen en weer naar de discotheek, een trouwfeest of een spetterende nieuwjaarsparty!

Privé vervoer voor elk feest

Met een glaasje op achter het stuur? Geen goed idee. Onze privéchauffeurs zorgen ervoor dat jij en je vrienden of familie zorgeloos kunnen genieten van een glaasje. We halen je op de afgesproken plek en brengen je na het feest veilig en wel naar huis.

Ook bedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten. Ons team van chauffeurs vervoert alle gasten van jouw bedrijfsfeest van en naar het feestgedruis. Zo kunnen jouw werknemers en gasten ten volle genieten van het feest.

Met onze luxewagens vervoeren we iedereen bovendien in alle stijl en comfort. De perfecte finishing touch voor een avondje uit of bedrijfsfeest.

Veilig naar de nieuwjaarsparty of het kerstfeest

Tijdens het eindejaar staan er ook heel wat feestje gepland. Gezellig samenzijn met familie en vrienden rond de kerstperiode en helemaal losgaan tijdens de overgang van oud naar nieuw. Wil je het ook tijdens de gezelligste periode van het jaar veilig houden? Reken dan op ons team om je veilig thuis te brengen zonder alcoholcontroles te moeten omzeilen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een veilig feestvervoer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw plannen te bespreken.