Diensten | Privéchauffeurs

Een privé chauffeur huren voor uw bedrijf of evenement

Een privéchauffeur inhuren is een slimme en efficiënte keuze. Dankzij een privéchauffeur kan u zich tijdens de rit naar uw afspraken verder werken en uzelf voorbereiden op de volgende meeting. Daarnaast biedt het u ook een welkom rustmoment tijdens drukke en lange werkdagen. Net daarom doen CEO’s en directieleden een beroep op PrivateDrive om zich van A naar B te laten voeren. Daarbij staan kwaliteiten als professionalisme en discretie voorop.

Maar ook particulieren kunnen een beroep doen op ons. Tijdelijk zonder wagen of rijbewijs? Of kampt u met fysieke ongemakken? Dan zorgen onze privéchauffeurs er met de glimlach voor dat u toch op uw afspraken raakt.

We bieden formules waarbij onze privéchauffeurs u met uw eigen wagen vervoeren of u kan ook een chauffeur met wagen inhuren.

Valet parking

Bij aankomst van de festiviteit of evenement staat onze valetparking team paraat. Wij zorgen er voor dat uw gasten in alle klasse manier worden ontvangen. Zo kunnen ze meteen naar binnen zonder zich zorgen te maken. Wanneer de klant naar huis wenst te gaan, worden de wagens voorgereden en brengen we iedereen veilig naar hun bestemming.

Shuttle service

Diverse evenementen of autofabrikanten maken gebruik van onze shuttle service.  De Private Drive chauffeurs vervoeren uw belangrijke gasten naar de hoofdentree en weer terug, op ieder gewenst moment.

Machtiging politiekers

Private Drive is ook gemachtigd om politiekers te vervoeren. We vervoeren zowel ministers als hun staf met de nodige discretie.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw (zakelijk) privévervoer