directiechauffeur inhuren

Wie echt comfortabel wil reizen, kiest voor een directiechauffeur. Alleen is het dan wel slim om er één te kiezen die meer kan dan alleen goed autorijden. Denk bijvoorbeeld aan competenties als flexibiliteit en stiptheid. Het is dan goed om hier specialisten voor in te schakelen. Dit is belangrijk om zakenmensen en andere hooggeplaatsten te helpen bij de oplossing van het mobiliteitsvraagstuk.

Een handige besparing van tijd

Een belangrijke reden om voor een directiechauffeur te kiezen is natuurlijk de tijdwinst. Het is nog altijd zo dat dezelfde afstand van afspraak naar afspraak moet worden afgelegd. Wie dit echter niet zelf rijdend hoeft te doen, heeft meer tijd voor andere zaken. Zaken die werkgerelateerd zijn bijvoorbeeld. Een directiechauffeur wint het dan natuurlijk van een taxi of het OV. Alleen al omdat dit zoveel gemakkelijker en sneller gaat.
Zo staat de chauffeur bijvoorbeeld altijd klaar. Bovendien zorgt die voor alle zaken. Zelfs zelf een wijntje drinken tijdens de lunch is geen probleem als de chauffeur toch rijdt. Ook is het slim om bijvoorbeeld het vervoer van meerdere directieleden of collega’s met dezelfde chauffeur te regelen. Zo kan er tijdens het rijden al veel geregeld worden. Op die manier wordt veel meer uit de tijd gehaald die beschikbaar is.

Gasten laten vervoeren

Er is ook een andere reden om een directiechauffeur in te zetten. Voor wie bijvoorbeeld niet zelf de deur uit hoeft, maar juist gasten ontvangt. Denk aan zakenpartners, klanten of een werkbezoek. Wie hiermee te maken krijgt, kan het best een chauffeur voor optimaal vervoer inzetten. Alleen al om de gasten meer op het gemak te stellen is dit natuurlijk een goed idee. Zo hoeven zij niet met de taxi of zelf vervoer te huren. Dit geeft hen dan ook weer meer mogelijkheden. Dat is natuurlijk voor de gasten een voordeel. Wie slim is combineert ook in dit opzicht de mogelijkheden die er liggen om de gaten goed te verzorgen.

Een chauffeur voor de langere reizen

Is het binnenkort nodig om op zakenreis te gaan? Wie hier het maximale uit wil halen, schakelt tijdig een chauffeur in. Ook hier geldt natuurlijk weer dat het wegnemen van de rijtijd handig is. Die tijd kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de voorbereiding nog beter te maken. Bovendien is een groot aantal zaken niet langer van belang om te regelen. Dat kan de chauffeur mooi overnemen. Dit scheelt daardoor ook veel tijd en gedoe.

Denk ook aan de voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld openbaar vervoer. Geen wachttijd, geen overstappen, gewoon rechtstreeks naar de plaats van bestemming rijden. Dit biedt natuurlijk een belangrijke mate van bewegingsvrijheid. Daar is veel mee te bereken. Bovendien is het natuurlijk ook een stuk comfortabeler. Of het nu zaak is om nog iets voor te bereiden, verder te werken of misschien gewoon goed te rusten, het is allemaal mogelijk. Er is altijd voldoende ruimte en alles is goed mogelijk. Alle reden om dus direct te bekijken welke mogelijkheden er liggen en daar dan direct op in te springen. Zo is er veel mee te bereiken.

    Reserveer uw privéchauffeur of directiechauffeur bij PrivateDrive

    Boek nu uw privéchaffeur via onderstaand formulier. Geef uw gegevens en wensen door en laat ons weten op welke datum u een privéchaffeur wenst te reserveren. Liever voor een langere periode? Dat kan uiteraard ook. Geef de gewenste periode of het aantal dagen mee bij uw wensen en dan bezorgen wij u een offerte op maat.

    Liever bellen? Dan kan u ons bereiken op het nummer 0487 438 288.

    Gewenste datum: