Privéchauffeur reserveren

  Reserveer uw privéchauffeur of directiechauffeur bij PrivateDrive

  Boek nu uw privéchaffeur via onderstaand formulier. Geef uw gegevens en wensen door en laat ons weten op welke datum u een privéchaffeur wenst te reserveren. Liever voor een langere periode? Dat kan uiteraard ook. Geef de gewenste periode of het aantal dagen mee bij uw wensen en dan bezorgen wij u een offerte op maat.

  Liever bellen? Dan kan u ons bereiken op het nummer 0487 438 288.

  Gewenste datum:

  Hoeveel kost een privéchauffeur?

  Een student-chauffeur kost € 32 excl. btw. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klant. U moet weten dat er altijd een wettelijke minimum afname is van 3 uur. Ook al duurt uw activiteit slechts 2 uur.
  Een privé-chauffeur kost € 42 excl. btw. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klant. Dit zijn chauffeurs die al jaren ervaring hebben als privé chauffeur.

  Nog vragen? Bekijk onze vaakgestelde vragen rond de kosten van een privéchauffeur.

  Kan ik mijn boeking annuleren?

  Boekingen kunnen tot 4 uur voor het overeengekomen tijdstip kosteloos worden geannuleerd. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, wordt er een geldbedrag van € 85 aangerekend. Valet parking of shuttle service kan kosteloos worden geannuleerd mits de opdrachtnemer zijn recht behoudt zonder enige vorm van schadevergoeding verschuldigd te zijn.