Een privé chauffeur huren? Niets dan voordelen!

Een privé chauffeur huren? Niets dan voordelen!

Een privé chauffeur is al lang niet meer uitsluitend voor de elite of voor politiekers. Vandaag de dag doen veel bedrijven maar ook particulieren een beroep op een privé chauffeur om hen van punt A naar B te brengen. Waarom juist? Dat lees je hier.

Efficiënt op de baan dankzij een persoonlijke chauffeur

De gemiddelde Belg zit ruim een half uur per dag in wagen. Voor bedrijfsleiders en zakenmensen loopt dat cijfer vaak op tot ruim een uur. Nuttige tijd die zeker elders besteed kan worden: mails beantwoorden, presentaties voorbereiden, cijfers analyseren, enzovoort. Tel daar nog het jaarlijks stijgende aantal uren we in de file doorbrengen bij en je ziet al snel de voordelen van een privé chauffeur in.

Een privé chauffeur huren is goed voor je stressniveau

Een privé chauffeur biedt daarnaast ook gemoedsrust. Rijden is hun beroep dat ze met veel professionalisme uitvoeren. Geen racepiloten maar professionele chauffeurs die de wegcode te allen tijde respecteren. Geen zorgen dus omwille van flitsboetes en ook over dat tweede wijntje tijdens een zakenlunch hoef je je geen zorgen te maken. Daarnaast bespaar je ook heel wat op stress. Vanop de achterbank kan je bijna letterlijk met je voeten omhoog genieten van de rit. Geen stress over files of andere chauffeurs maar rustig genieten van de rit.  

Private Drive staat tot uw dienst

Vertrouw op onze professionele chauffeurs om met een wagen uit ons wagenpark of met uw eigen (bedrijfs)voertuig vervoerd te worden. Onze chauffeurs verschijnen steeds tijdig op elke afspraak en vervoeren u desgewenst in alle discretie. Bovendien is onze onderneming ook gemachtigd om politiekers te vervoeren.

PS: ook particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten!

Wenst u een privé chaffeur te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat. Hier kan u alvast onze tarieven raadplegen.