Rijbewijs kwijt of tijdelijk immobiel? Reken op onze privé chauffeurs!

Rijbewijs kwijt of tijdelijk immobiel? Reken op onze privé chauffeurs!

Met onze persoonlijke chauffeurs raakt u steeds op uw bestemming. Ook wanneer u uw rijbewijs kwijt bent of (tijdelijk) immobiel bent door een operatie of handicap.

De omstandigheden hebben we niet altijd in de hand maar gelukkig bestaat er voor de meeste problemen wel een oplossing. Geraakt u door omstandigheden (voor langere periode) niet op uw bestemming? En is het openbaar vervoer geen oplossing? Dan kan een privé chauffeur dat allicht wel zijn. Onze student-chauffeurs of privé chauffeurs brengen u van punt A naar B en ook weer terug.

Wat kost een privé chauffeur?

Private Drive biedt diverse formules. Kiest u ervoor om een student-chauffeur in te huren? Dan bedraagt het tarief € 20.95 excl. btw per uur. De uren starten en stoppen bij de locatie waar u opgehaald wordt. Houd er wel rekening mee dat er steeds wettelijke minimum afname is van 3 uur.

Liever een een privé-chauffeur huren? Dan bedraagt het tarief € 29.95 excl. btw per uur. Onze privé chauffeurs hebben al jaren ervaring hebben als professioneel chauffeur en vervoeren u steeds met de grootste zorg.

Ook voor evenementen of ‘s nachts

Een evenement gepland of een avondje uit? Verplaats u dan in stijl en zonder zorgen met één van onze privé chauffeurs. U kan daarbij kiezen om u met uw eigen wagen te laten vervoeren of wij kunnen ook een privé chauffeur sturen met één van onze wagens. Na 2 uur ’s nachts is er een vaste nachttoeslag van € 7.99 op het totale bedrag.

Wenst u een privé chaffeur te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.