Prijzen privé chauffeur

Hoeveel kost een privé chauffeur?

Een student-chauffeur kost € 32 excl. btw. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klant. U moet weten dat er altijd een wettelijke minimum afname is van 3 uur. Ook al duurt uw activiteit slechts 2 uur.
Een privé-chauffeur kost € 42 excl. btw. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klant. Dit zijn chauffeurs die al jaren ervaring hebben als privé chauffeur.

Zijn er extra kosten?

Er is een vaste nachttoeslag van € 7.99 op het totale bedrag, moest de rit na 2 uur ’s nacht plaatsvinden. Er is ook een vaste verplaatsingskost van € 30 exclusief btw.

Hoe wordt er betaald?

De betalingen gebeuren altijd via factuur die u thuis krijgt toegestuurd. Deze hebben een betalingstermijn van 14 dagen.

Internationale ritten

Private Drive rijdt ook in het buitenland, wij zijn uw partner waar nodig; zowel in het binnen- en buitenland.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Alle aspecten van Private Drive kunnen kosteloos worden geannuleerd. Een chauffeur kan tot 4 uur voor het overeengekomen tijdstip kosteloos geannuleerd worden. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, wordt er een geldbedrag van € 85 aangerekend aan de opdrachtgever. Valet parking of shuttle service kan kosteloos worden geannuleerd mits de opdrachtnemer zijn recht behoudt zonder enige vorm van schadevergoeding verschuldigd te zijn.