Privé chauffeur Antwerpen

Het komt steeds vaker voor dat directeuren, CEO’s en andere mensen met een belangrijke en verantwoordelijke functie een privé chauffeur inhuren in Antwerpen. Zeker ook als beroepsmatig grote afstanden afgelegd moeten worden. Een privé chauffeur rijdt deze groep mensen in de eigen of in een gehuurde auto van A naar B. Een privé chauffeur inhuren kan voor gelegenheden, maar zeker ook voor langere periode en zelfs 24/7. Het inhuren van een privechauffeur in Antwerpen biedt veel voordelen. Een daarvan is da er tijdens de ritten in de auto gewerkt kan worden. Dit is echt perfect voor mensen die gedurende de dag langere tijd in de auto doorbrengen. Door in de auto te werken wordt nadrukkelijk aan tijdsmanagement gedaan.

Betrouwbaar en discreet privévervoer

Een privé chauffeur inhuren betekent het inhuren van een professional die uitermate betrouwbaar en discreet is en meer dan uitstekende kennis heeft van het drukke wegennet. Overigens maken steeds meer mensen gebruik van de voordelen die privé chauffeur inhuren in Antwerpen biedt. Dit als mensen bijvoorbeeld vanwege fysieke ongemakken zelf niet in staat zijn voor korte of langere periode auto te rijden of voor een periode niet bevoegd zijn om zelf achter het stuur te klimmen. Behalve dat de tijd in de auto nuttig besteed kan worden door bijvoorbeeld achterstallige werkzaamheden te verrichten of door telefonische vergaderingen te houden, zal een privé chauffeur altijd eerst de passagier op de plek van bestemming afleveren – voor de deur dus- om vervolgens zelfs een parkeerplaats verderop te zoeken.

Ontspannen tijdens de rit

En privé chauffeur inhuren betekent een representatieve, gecertificeerde en betrouwbare privé chauffeur inhuren. Zeker als er voor langere periode samengewerkt wordt, ontstaat vaak een vertrouwensband tussen passagier en bestuurder. Behalve dat er door de passagier tijdens de autoritten gewerkt kan worden, gebruiken veel mensen de tijd in de auto ook om te ontspannen om zo weer scherp op de volgende locatie aan te komen. Er kan door de privechauffeur Antwerpen in de eigen auto gereden worden, er kan behalve een privé chauffeur uiteraard ook een auto gehuurd worden. Uiteraard zijn alle privé chauffeurs getraind en weten ze hoe te handelen in de meest onverwachte situaties. Privechauffeurs zijn voor 24/7 in te huren maar bijvoorbeeld ook voor alleen woon-werkverkeer. Het moge duidelijk zijn dat de bestuurders van de auto’s geselecteerd zijn op basis van de rijvaardigheid en dat veiligheid altijd voorop staat. Een chauffeur van Private Drive is altijd uitgeslapen.

Geen standaardtarief

Er bestaat geen standaard tarief voor het inhuren van een privé chauffeur of een directiechauffeur in Antwerpen. Het tarief dat gerekend wordt voor een privé chauffeur is uiteraard afhankelijk van de frequentie, de afstanden die afgelegd worden en of er in de eigen auto of in een huurauto gereden wordt. Bovendien kan er voor een aantal extra opties gekozen worden in de vorm van bijvoorbeeld drinken aan boord.

Wisselende tijden

Je ziet vast wel eens oproepen: directie chauffeur gezocht of prive chauffeur gezocht weekend. Wie een baan als privechauffeur ambieert, die moet beseffen dat het om een zeer verantwoordelijke baan gaat. Je moet de auto onder alle omstandigheden beheersen, servicegericht werken en willen en kunnen werken op vaak wisselende tijden. Bovendien kan het zijn dat je als chauffeur soms erg lang moet wachten, iets dat ook niet aan iedereen besteed is. Een goede privechauffeur in Antwerpen is bovendien wel representatief, maar is ook iemand die niet op de voorgrond treedt en tamelijk onopvallend zijn of haar werk doet. Er zijn overigens speciale opleidingen voor privé- en directiechauffeurs. Geleerd wordt dan om een vloeiende rijstijl te hanteren, wordt getracht de factoren timing en verkeersinzicht te verbeteren om zo een meer anticiperende rijstijl aan te leren. Ook het onderdeel routebepaling staat tijdens de verschillende cursussen altijd op de agenda

Meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een privé chauffeur? Neem vandaag nog contact met ons op.

    Reserveer uw privéchauffeur of directiechauffeur bij PrivateDrive

    Boek nu uw privéchaffeur via onderstaand formulier. Geef uw gegevens en wensen door en laat ons weten op welke datum u een privéchaffeur wenst te reserveren. Liever voor een langere periode? Dat kan uiteraard ook. Geef de gewenste periode of het aantal dagen mee bij uw wensen en dan bezorgen wij u een offerte op maat.

    Liever bellen? Dan kan u ons bereiken op het nummer 0487 438 288.

    Gewenste datum: