bijverdienen als privéchaffeur

Wil jij royaal bijverdienen naast jouw studie of part-time baan? Wordt een privé chauffeur en geniet van een functie met uitstraling. Zou jij ook wel een privé chauffeur willen worden? Lees dan gauw verder wat jouw mogelijkheden zijn bij Private Drive.

Wat je krijgt aangeboden

Wanneer je aan de slag gaat als privé chauffeur bij dit bedrijf, ontvang je een fatsoenlijk netto loon. Maar dat is nog niet alles. Je maakt ook kans om veel bij te verdienen dankzij de fooien tijdens jouw ritten. Op deze manier kun je een royaal centje bijverdienen. Heb jij een vlotte babbel en goede rijvaardigheden? Dan verdien je op deze manier leuk bij.

Het is de perfecte baan om te combineren met een studie. Werk gewoon jouw studie bij in de auto wanneer je moet wachten!

Daarnaast is deze functie dé manier om te netwerken en zakelijke relaties op te doen. Je ontvangt steeds verschillende mensen in jouw auto. Je doet veel mensenkennis op en kunt interessante zakelijke relaties overhouden aan jouw ritten.

Het bedrijf maakt geen onderscheid tussen hoog en laag. Je kunt gewoon bij de baas op kantoor binnenlopen met al jouw vragen. Er is een fijne werksfeer en je ontvangt niet alleen opbouwende kritiek, maar ook complimenten wanneer je het uitstekend doet.

Kun jij aan de slag als privé chauffeur?

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Lees dan gauw de volgende punten door om te weten of jij geschikt bent als privé chauffeur.

Allereerst heb je natuurlijk een rijbewijs nodig. Een rijbewijs B is noodzakelijk om aan de slag te kunnen als privé chauffeur. Je kunt veilig en beheerst rijden en bent minimaal 18 jaar oud.

Wanneer je minimaal twee keer per week beschikbaar bent, zowel in het weekend als avonduren ben jij de ideale kandidaat.

Je moet in het bezit zijn van een net donker pak, smartphone en ov-kaart of eigen vervoer. Deze producten zijn noodzakelijk om jouw werk als privé chauffeur goed uit te kunnen voeren.

Natuurlijk moet je ook klantgericht, sociaal, representatief en werkgierig zijn als privé chauffeur.

Wil jij ook op een unieke manier bijverdienen? Neem dan eenvoudig contact op met privechauffeur.vlaanderen voor een kennismakingsgesprek. Rijd het hele land door en ontvang een leuk salaris met kans op fooi. Het staat goed op jouw CV en je ontmoet allerlei mensen tijdens jouw ritten. Het is de perfecte start van jouw carrière.